Ziņas

Amazon interneta veikalā tagad var iegādāties arī automašīnas

Fiat sāk tirgot automašīnas Amazon internetveikalā
Pagaidām tikai Itālijā
Tikai noteiktās komplektācijās

Interneta tirdzniecības giganta Amazon Itālijas atzars sācis tirgot arī automašīnas. Pēc līdzīga sadarbības modeļa, kādu īsteno Seat Francijā un Mini Indijā, arī itāliešu autoražotājs Fiat nolēmis izmēģināt veiksmi, piedāvājot klientiem Itālijā nopirkt atsevišķus modeļus ar Amazon starpniecību.

Amazon.it piedāvājumā tagad ir tādi Fiat modeļi kā 500, 500L un Panda. Tiesa gan, auto jau ir nokomplektēts saskaņā ar pircēju populārākajām izvēlēm. Fiat 500 un 500C tiek piedāvāti ar Lounge aprīkojuma komplektu un 1,2 litru tilpuma benzīna motoru, bet 500L ir pieejams ar Lounge vai Trekking aprīkojumu un 1,6 litru tilpuma dīzeļdzinēju.

Savukārt Fiat Panda nopērkams ar 1,2 litru benzīna vai 1,3 litru dīzeļa dzinēju un pilnpiedziņu Lounge aprīkojuma komplektācijā.

Konkrēto auto iegāde gan nav tikai daži klikšķi ar datorpeli un piegādes gaidīšana. Fiat aptauja liecina, ka lai arī puse no auto pircējiem Itālijā ir gatavi auto iegādāties internetā, 97% no viņiem vēlas to saņemt pie dīlera.

Fiat arī nevēlas sakaitināt dīlerus, tāpēc Amazon var iegādāties vien pirkšanas apstiprinājumu 180 eiro vērtībā, lai sagaidītu vietējā Fiat dīlera zvanu un finalizētu pirkumu individuāli. Tiesa gan, nākotnē Fiat plāno Amazon izmantot kā tirdzniecības platformu Fiat aksesuāriem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)