Ziņas

Alfa Romeo Stelvio nonāk atklātībā

Alfa Romeo Stelvio apvidus auto
Veidots uz Giulia platformas
Cena vēl netiek atklāta

Alfa Romeo beidzot laiduši klajā to, par ko tika baumots jau sen – Stelvio apvidus auto, kas debitē Losandželosas auto izstādē.

Auto veidots uz tās pašas platformas, ko izmanto Giulia sedans un tā motoru klāsts arī būs līdzīgs - 505 ZS 2,9 litru tilpuma biturbo V6 motora, kas ļauj 100 km/h sasniegt 4 sekundēs (maksimālais ātrums 284 km/h), kā arī 280 ZS 2,0 litru benzīna turbomotors. Par dīzeļmotoriem šobrīd informācijas nav, taču abi iepriekšminētie būs pieejami ar 8-pakāpju automātisko transmisiju.

Visam modifikāciju klāstam būs pieejama  DNA (DNA Pro būs jaudīgajai Quadrifoglio modifikācijai) braukšanas režīmu kontroles sistēma ar trīs pamata variantiem - Natural, Dynamic un Advanced Efficiency. Quadrifoglio modifikācijai papildus nāk Race braukšanas režīms.

Vizuāli Stelvio izskatās tieši tā, kā mēs prognozējām jaunākajā What Car? Apvidus auto ceļvedī – dizaina idejas ir ņemtas no Giulia. Tas redzams arī interjerā – Stelvio priekšējā paneļa arhitektūra šķiet pazīstama, tās centrā (standarta aprīkojumā) ir 6.5 collu skārienjutīgs ekrāns (8,8 collu ir papildaprīkojums), pieejama arī 14 skaļruņu sistēma no Harman Kardon, kā arī jaunākās drošības sistēmas.

Sagaidāms, ka pārdošanā Alfa Romeo Stelvio nonāks nākamā gada vidū.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Alfa Romeo Stelvio

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Alfa Romeo Stelvio ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, kas noteikti patiks azartiskas braukšanas piekritējiem, taču tā interjers diemžēl nav tik izsmalcināts, kā konkurentiem no Vācijas.