Ziņas

SEAT Ateca jau Latvijā!

Autobrava prezentē pirmo SEAT apvidus auto
SEAT Ateca paraugdemonstrējumus veic Reinis Nitišs
SEAT Ateca cena, sākot no 19 990 eiro

Šodien, 22. oktobrī, rallija “Latvija 2016” ietvaros, ikviens interesents bija aicināts sēsties pie apvidus auto Seat Ateca stūres un izmēģināt braucienu ar aizlīmētiem logiem – paļaujoties tikai uz 360 grādu kamerā redzamo. Paraugdemonstrējumus ar jauno Seat modeli sniedza īpašais viesis Reinis Nitišs.

Arī rīt 23. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 16.00 katram, kurš apciemos Biķernieku trasi, būs dota iespēja pārliecināties par Seat Ateca drošības sistēmas augsto kvalitāti. Kā viena no 4,36 metrus garā krosovera Ateca aprīkojuma iespējām ir pilns elektronisko drošības asistentu komplekss (adaptīvā kruīza kontrole, Front Assist, Traffic Sign Recognition, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert, Top View Camera, Traffic Jam Assist u.c.).

SIA “Autobrava” direktors Andris Sivickis stāsta, ka “Jaunā SEAT Ateca ir radīta, lai pārvērstu ikdienišķo par mazliet neikdienišķu. Tā ir pilsētas videi atbilstošas jaudas automašina, kas nodrošina patīkamu braukšanu un ērtu iekļaušanos satiksmē un piedāvā visprogresīvākās tehnoloģijas, kas palīdzēs Jums novērtēt katras dienas burvību. Aso līniju virsbūve zem sevis slēpj tādu pašu modulāro platformu, kas ir dārgākajai VW Tiguan, tāpēc ir patiešām iekārojams modelis.”

Seat Ateca ir konstruēts uz Volkswagen plaši lietotās modulārās platformas MQB, un šī reālās pilsētvides apvidus auto bāzes modelim ir 1 litra trīs cilindru turbodzinējs, kas spēj attīstīt 116 zirgspēkus un strādā pārī ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Šāds modelis Latvijā pieejams, sākot no 19 990 EUR. Tomēr, Ateca iespējamas arī tādas spēka pārvada iespējas kā piemēram, 4Drive pilnpiedziņa, savukārt, kā alternatīvu manuālajai transmisijai, iespējams izvēlēties septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu.

Automobiļa komplektācijā 1 litra motoru var mainīt uz 1,4 litru turbodzinēju ar 150 ZS, kas apgādāts ar divu cilindru atslēgšanas funkciju brīžiem, kad slodze ir minimāla. Citas motorizācijas opcijas – 1,6 litru dīzelis ar 115 ZS, kā arī 2 litru TDI motors ar 150 vai 190 zirgspēkiem.

SIA “Autobrava” ir “Fiat”, “Alfa Romeo”, “Jeep”, “Hyundai”, “Isuzu”, “Suzuki”, “SsangYong” un “Seat” pilnvarotais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar jaunu “Fiat”, “Fiat Professional”, “Alfa Romeo”, „Jeep”, “Hyundai”, “Isuzu”, “Suzuki”,  “SsangYong” un “Seat”  automobiļu tirdzniecību, veic šo, kā arī “Chrysler” un “Dodge” automobiļu remontu, rezerves daļu un aksesuāru tirdzniecību. „Autobrava” pieder starptautiskajai uzņēmumu grupai „Modus group”.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Seat Leon hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunākais SEAT Leon ir ļoti daudzpusīgs auto. Ja meklējat aizraujošu un ietilpīgu hečbeku ar bagātīgu aprīkojumu, Leon būs viena no pirmajām izvēlēm.

Lietota auto tests