Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Peugeot 5008

Septiņvietīgais Peugoet 5008
No minivena kļuvis par SUV
Parīzes auto izstāde 2016

Parīzē notikusi pirmizrāde jaunajam Peugeot 5008. Lai arī tas saglabājis savu iepriekšējo nosaukumu, modernais SUV piedzīvojis krasas pārmaiņas.

Gluži kā 3008, arī 5008 pamatā ir EMP2 modulārā platforma. Tagad franču ģimenes auto transformējies septiņvietīga SUV veidolā, tomēr nav aizmirsis minivena praktiskās īpašības.

Salonā redzēsim jauno i-Cockpit dizainu, kas ietver kompaktu stūri, astoņu collu skārienjūtīgo ekrānu un Audi stilā ieturētu 12,3 collu digitālo instrumentu paneli. Bagātīgākās versijas iegūs arī bezvadu viedtālruņu uzlādi, panorāmas lūku, masāžas sēdekļus un LED dienas gaismas.

Dzinēju klāstā būs divi dažādi turbo benzīna motori – 1,2 un 1,6 litru agregāti, attiecīgi ar 130 un 165 ZS. Dīzeļdzinēju arsenālā ir 1,6 un 2,0 litru BlueHDI ar 120, 150 un 180 zirgspēkiem. Transmisiju izvēle sastāv no sešpakāpju manuālās un automātiskās pārnesumkārbas.

Peugeot 5008 tirdzniecībā nonāks nākamā gada pavasarī. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.