Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Mercedes-Benz E-klase All-Terain

Paaugstinātas caurgājamības E-klase
Konkurēs ar Volvo V90 Cross Country
Parīzes auto izstāde 2016

Pirmo reizi plašākam skatītāju lokam prezentēts Mercedes-Benz E-klases All-Terain paaugstinātas caurgājamības universālis.

Atšķirībā no standarta E-klases, šis visurgājējs bāzes versijā ieguvis par 35mm augstāku klīrensu (maksimālais klīrenss 156mm), virsbūvi sargājošas plastmasas uzlikas, pneimopiekari, 19 collu vieglmetāla diskus un 4Matic pilnpiedziņas sistēmu.

Sākotnēji All-Terain modifikācija būs pieejama tikai ar vienu dzinēju. 2,0 litru dīzeļdzinējs ar 194 ZS un 400 Nm griezes momentu būs savienots ar deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Sagaidāms, ka laika gaitā klāstu papildinās arī 3,0 litru dīzeļdzinējs E350d versijā.

Jaunais modelis konkurēs ar Volvo V90 Cross Country, Audi A6 Allroad, Volkswagen Passat Alltrack un Škoda Octavia Scout.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.