Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Hyundai i30

Trešās paaudzes Hyundai i30
Ietilpīgāks nekā priekštecis
Parīzes auto izstāde 2016

Parīzes auto izstādē pasaules pirmizrādi piedzīvojis trešās paaudzes Hyundai i30. Jaunā modeļa izskats iezīmē to, kādas dizaina tendences varēsim sagaidīt no Dienvikorejas zīmola modeļiem nākotnē.

Jaunais piecdurvju hečbeks ir par 40mm garāks, 15mm platāks un 20mm zemāks  nekā iepriekšējais i30. Tas ļāvis palielināt bagāžas nodalījuma ietilpību līdz 395 litriem, kas ir par 15 litriem vairāk nekā klases līderim Volkswagen Golf.

i30 aprīkojumā būs astoņu collu skārienjūtīgais ekrāns, aizmugures skata kamera, premium audio sistēma, Bluetooth, apsildāma stūre, panorāmas lūka un citas funkcijas.

Lai veiksmīgāk konkurētu ar sava segmenta sāncenšiem, i30 ieguvis arī plašu drošības sistēmu klāstu. To vidū ir avārijas bremzēšanas sistēma un ceļa joslu asistents, bet jaunums Hyundai zīmolam ir vadītāja noguruma sensors.  

Dzinēju sarakstā redzēsim trīs benzīna un dīzeļa dzinējus. Mazākais no tiem trīscilindru viena litra benzīna agregāts ar 118 ZS, bet dīzeļu klāstu noslēdz 1,6 litru motors ar 134 ZS un 300 Nm. Atkarībā no modifikācijas, dzinēji būs sajūgti ar sešpakāpju mehānisko vai septiņpakāpju automātisko transmisiju.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.