Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Vision Mercedes-Maybach 6 koncepts

Mercedes-Maybach koncepts
Elektromotori ar 750 ZS jaudu
Parīzes auto izstāde 2016

Mercedes koncerns uz Parīzi atvedis iespaidīgu modeļu bagāžu. Līdzās AMG GT C kabrioletam un Generation EQ prototipam atrodas ievērojamais Maybach 6 koncepts.

Divvietīgās kupejas garums ir iespaidīgi 5,7 metri. Tā durvis veras augšup, bet vējstikls kalpo kā displejs svarīgākajai informācijai. Zem futūristiskā dizaina slēpjas četri elektriskie motori, katram no tiem novadot jaudu uz savu ratu.

Koši sarkanais elektroauto 100 km/h sasniedz mazāk nekā četrās sekundēs. 750 zirgspēku elektrostacija ļauj attīstīt 250 km/h maksimālo ātrumu un ar vienu uzlādi iespējams nobraukt aptuveni 500 km.

Šobrīd Mercedes nav atklājis, vai Maybach 6 koncepts ir priekšvēstnesis kādam no nākotnē gaidāmajiem modeļiem, taču tas skaidri norāda uz luksuss brenda attīstības virzienu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.