Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Ferrari LaFerrari Aperta

Jaunais Ferrari Laferrari kabriolets
950 zirgspēku jauda
Parīzes auto izstāde 2016

Par godu 70 gadu Ferrari kompānijas jubilejai, itāļu zīmols izveidojis ne vien īpašas dzimšanas dienas modifikācijas jau esošajiem modeļiem, bet arī pilnīgu jaunumu - LaFerrari Aperta kabrioletu.

Jaunais superauto pieejams ar auduma jumtu, bet par papildus samaksu to varēs iegādāties arī ar oglekļa šķiedras pārsegu.

Aperta ieguvis to pašu 789 ZS V12 dzinēju, kas savienots ar 161 ZS elektrisko motoru. Šāds tehniskais kokteilis ļāvis kabrioletam sasniegt 950 ZS jaudu.

Ferrari atzīst, ka šis bijis liels izaicinājums, lai kabrioleta dinamiku pielīdzinātu kupejas sniegumam. Lai to panāktu, veikti uzlabojumi dzinēja vadībai.

Vai tas ir devis rezultātus? Līdzīgi kā LaFerrari kupeja, arī kabrioleta modifikācija demonstrē mežonīgu dinamiku.

Aperta maksimālais ātrums ir vairāk nekā 350 km/h. 0-100 km/h spurts ilgst mazāk nekā trīs sekundes, bet 200 km/h robežu tas sasniedz 7,1 sekundē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.