Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: BMW X2 koncepts

BMW X2 koncepts
Ražošanā 2018. gadā
Parīzes auto izstāde 2016

Drīzumā lūkojot papildināt "X" modeļu saimi, Bavārijas zīmols Parīzē demonstrējis jaunu konceptauto – BMW X2.

Tā pamatā ir KLB platforma, kas tiks izmantota arī nākamās paaudzes Mini Countryman izveidē. Paredzēts, ka X2 kalpos kā dinamiskāka versija X1 modelim, līdzīgi kā tas ir X4 un X3 gadījumā.

Lai arī prototipa dizains līdz ražošanas brīdim tiks vienkāršots, tas sniedz ieskatu gaidāmā X2 ārienē. Ražotājs apgalvo, ka daļa galveno elementu tiks saglabāti, uzsverot krosovera sportisko garu.

Sagaidāms, ka X2 būs pieejams ar četrcilindru benzīna un dīzeļdzinējiem, kuru jauda sniegsies no 150 līdz pat 300 ZS M-Performance versijā. Bāzes modifikācijai būs sešpakāpju mehāniskā transmisija, bet par papildus maksu varēs iegūt sešpakāpju automātu.

X2 tiks piedāvāts gan priekšpiedziņas, gan pilnpiedziņas versijās. Tā tirdzniecība tiks uzsākta 2018. gada otrajā ceturksnī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.