Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Nissan Micra

Potenciālais Fiesta un Polo konkurents
Plašs drošības aprīkojums
Parīzes auto izstāde 2016

Azartiskāks dizains, uzlabota drošība un progresīvākās tehnoloģijas - tas ir piektās paaudzes Nissan Micra.

Jaunais mazauto ārēji līdzinās pērn prezentētajam Sway konceptam. Nissan licis uzsvaru uz drošību, tāpēc tas aprīkots ar braukšanas joslu asistentu, avārijas bremzēšanas sistēmu ar gājēju atpazīšanu, tālo gaismu asistentu un citām mūsdienīgām tehnoloģijām.

Līdz šim Micra konkurēja ar Toyota Yaris un Suzuki Swift, bet, līdz ar jaunā modeļa iznākšanu, kompānija cer nostāties līdzās mazauto līderiem - Ford Fiesta un Volkswagen Polo.

Zem Micra dzinēja pārsega atradīsies 0,9 litru turbo benzīna dzinējs vai 1,5 litru dīzelis. Abu agregātu jauda ir 90 ZS. Vēlāk klāstu papildinās arī 73 ZS viena litra benzīna motors. Šie dzinēji tiks izmantoti arī nākamās paaudzes Renault Clio modelī.

Eiropā jaunā modeļa tirdzniecība tiks uzsākta 2017. gada martā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.