Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016

Sācies Parīzes autošovs
Vairāku modeļu pirmizrādes
Whatcar.lv reportāža no Parīzes

Parīzes auto izstāde ir viens no lielākajiem un nozīmīgākajiem auto industrijas notikumiem pasaulē, kas norisinās reizi divos gados. Arī What Car? komanda devusies uz Parīzi, lai atspoguļotu pasaules pirmizrādes un lielākos jaunumus no lielākā Eiropas autošova.  

Šogad Parīzes auto izstāde durvis pirmo reizi ver vaļā 29. septembrī, kad jaunos modeļus aplūkos mediji, bet no 1. līdz 16. oktobrim būs aicināti visi apmeklētāji.
  
Gaidītāko pasaules pirmizrāžu vidū ir jaunais Audi Q5, jaunākās paaudzes Land Rover Discovery, Mercedes E-klases All-Tereain modelis, kā arī jaunais Peugeot 3008 un 5008, kas kliedējuši līdzšinējās robežas starp miniveniem un SUV. 

Kā ierasts, izstādē skatāma arī virkne konceptauto, kuru vidū ir tādi modeļi kā Lexus UX krosovers un Volkswagen EV elektroauto.  

Tiesa gan, šogad Parīzē neredzēsim Ford, Aston Martin, Bentley, Rolls-Royce, Lamborghini un Volvo. Šādu soli ražotāji skaidro ar finansu līdzekļu novirzīšanu, lai sasniegtu potenciālo pircēju auditoriju citos veidos.  

Neraugoties uz to, Francijas galvaspilsētā notiekošajā autoizstādē būs redzami iespaidīgi jaunumi no pasaules lielākajiem ražotājiem. Turpmākās dienas šo galeriju papildināsim ar jaunākajiem foto no Parīzes auto izstādes, tāpēc seko jaunumiem kopā ar mums.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!