Ziņas

Nitišs pārtrauc sadarbību ar All-Inkl.com komandu

Nitišs nebeigs sezonu ar Seat Ibiza RX
Pārtrauc sadarbību ar All-Inkl.com Münnich Motorsport
Fokusēsies uz 2017.gada sezonu

Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta dalībnieks Reinis Nitišs un Vācijā bāzētā All-Inkl.com Münnich Motorsport komanda vienojušies par sadarbības līguma laušanu. 

Sākotnējā vienošanās paredzēja, ka Nitišs ar jaunuzbūvēto Seat Ibiza RX automašīnu aizvadīs pilnu čempionāta sezonu, taču pēc abpusējas vienošanās sadarbība tiks pārtraukta jau pēc šajā nedēļā notiekošā Bretagne World RX of France.

"Jau pirms sezonas es zināju, ka attīstīt jaunu auto būs liels izaicinājums. Sezonas laikā esam spēruši daudzu soļus uz priekšu un guvuši jaunas atziņas un neatsveramu pieredzi. Diemžēl šie soļi nav nesuši mums rezultātu uz kādu bijām cerējuši, tādēļ esmu nolēmis pārnest savu fokusu uz 2017. gada sezonu. Vēlos pateikties Renē Minniham un visai All-Inkl.com Münnich Motorsport  komandai par sadarbību un bieži arī nesavtīgu darbu, attīstot jauno auto!" stāsta jēkabpilietis Reinis Nitišs.

Atlikušajā sezonā All-Inkl.com Münnich Motorsport turpinās darbu pie auto attīstības un Nitiša vietu komandā ieņems citi piloti. Tikmēr Reinis Nitišs apstiprinājis, ka 1. un 2. oktobrī noteikti piedalīsies mājas sacīkstēs Neste World RX of Latvia un sola savus tuvākos plānus atklāt jau drīzumā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.