Ziņas

Pirmais Pokemon Go izraisītais nāves gadījums

Pokemon Go spēlētājs uzbrauc divām sievietēm
Viena gājusi bojā, otra ievainota
Atkārtoti brīdina par risku drošībai

Vēl viens apliecinājums tam, ka pārlieka aizraušanās ar mobilajiem tālruņiem pie stūres var novest pie traģiskām sekām.

Kāds zemnieks Japānā, spēlējot populāro mobilo spēli Pokemon Go, uzbrauca divām sirmgalvēm, no kurām viena gāja bojā, bet otra ar dažādiem ievainojumiem nogādāta slimnīcā.

Japānas policija informē, ka šis i pirmais fatālais incidents, kas tieši saistīts ar Pokemon Go. Spēle jau radījusi bažas saistībā ar drošības apsvērumiem, jo cilvēki bieži vien aizmirst par savu un citu drošību, spēlējot Pokemon Go pilsētu ielās un dzelzceļa stacijās.

Spēle Japānā tika laista klajā 22.jūlijā un neilgi pirms tam valdība sociālajos tīklos publiskoja ilustratīvu brīdinājumu par drošības riskiem pārlieku aizrautīgiem spēlētājiem. Notikušais licis spēles īpašniekiem – kompānijai Nintendo – papildināt aplikāciju ar savu brīdinājumu par riskiem dzīvībai, spēlējot spēli vilcienu vai ātri braucošu transportlīdzekļu tuvumā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.