Ziņas

Jaunais BMW X3 Nirburgringas trasē

BMW izmēģina nākamās paaudzes X3
Pārdošanā nākamā gada beigās
Skaties video!

Par spīti tam, ka BMW X3 nav nekāds sacīkšu trases monstrs, bavāriešu autoražotāja nākamās paaudzes modelis tiek intensīvi izmēģināts vienā no nesaudzīgākajām trasēm pasaulē – Nirburgringā.

Par to liecina mūsu rīcībā nonākušais spiegu video, kurā redzams, testu pilots mēģina noskaidrot jaunā BMW X3 prototipa spēju robežas.

Mūsu avoti ziņo, ka nākamās paaudzes BMW X3 izmantos CLAR platformas arhitektūru, kas jau tiek pielietota jaunākās paaudzes 7.sērijas modelī, un kuru drīzumā adaptēs lielākā daļa no BMW modeļiem.

Motoru izvēlē būs 2,0 litru tilpuma benzīna un dīzeļa turbodzinēji, kā arī vismaz divas 3,0 litru tilpuma motora variācijas, viena no tām – ar 350 ZS. Sagaidāms arī, ka modifikāciju klāstu papildinās plug-in hibrīdversija.

Dizaina ziņā jaunais X3 saglabās pašreizējā modeļa iezīmes, izmantojot tendences no citiem jaunākajiem BMW modeļiem.

Modeļa klajā laišana paredzēta nākamā gada otrajā pusē un drīz pēc tam tas arī nonāks pārdošanā.

Skaties video!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.