Ziņas

Tesla īpašniekiem uz servisu rindā jāgaida pat trīs mēneši

Dānijā problēmas ar Tesla servisu
Rindā jāgaida līdz pat trīs mēnešiem
Krīt Tesla uzticamības reitings

Tesla ir tik populārs auto Dānijā, ka īpašniekiem jāgaida no diviem līdz trīs mēnešiem rindā uz servisu. Iemesls ir ne vien Tesla kvalitātes  problēmas, bet arī fakts, ka pagājušogad Dānijas valdība paziņoja, ka līdz ar 2016.gadu tiks izbeigti nodokļu atvieglojumi elektroauto pircējiem.

Tas noveda pie dramatiska lēciena elektromobiļu pārdošanas apjomos. Tesla aizvadītā gada pēdējos trīs mēnešos Dānijā pārdeva gandrīz tikpat daudz automašīnas, cik pēdējo trīs gadu laikā kopš Model S nonākšanas tirgū.

Līdz šim Tesla bija tikai divi servisa centri Dānijā, kas itin labi tika galā ar saviem pienākumiem, apkalpojot apmēram 1000 Tesla vienības. Tagad Dānijā reģistrēti jau gandrīz 3000 elektroauto ar Tesla zīmolu, kas novedis pie servisu darba pārslodzes.  

Daudzi saniknoti Tesla īpašnieki, uzzinot, ka Dānijā uz servisu būs jāgaida rindā trīs mēneši, devušies meklēt palīdzību Vācijā. Pamatīgi cietis arī Tesla uzticamības reitings Dānijā – vietējie auto forumi ir pilni ar neapmierinātiem Tesla īpašniekiem.

Līdz ar to Tesla pārdošanas apjomi šobrīd ir praktiski apstājušies – šogad klientiem piegādāti vien 49 Model S eksemplāri.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.