Video ziņas

Volkswagen buferis kļūst par tīģera brokastīm

Incidents savvaļas dzivnieku rezervātā
Tīģeris nograuž automašīnas buferi
Skaties video!

Vasara – ceļojumu un piedzīvojumu laiks. Braucot cauri kādam savvaļas dzīvnieku rezervātam netālu no Ķīnas galvaspilsētas Pekinas, dažiem pilsoņiem nācies piedzīvot neparastu tikšanos. Kāds Sibīrijas tīģeris izlēmis noraut un mēģināt apēst viņu automašīnas priekšējo buferi.

Parks, kura nosaukums ir Baldaling Wildlilfe World, jau iepriekš bijis zināms kā bīstama vieta. Laikraksts New York Times vēsta, ka šī gada martā parka darbinieku nogalināja zilonis, savukārt 2009. un 2014. gadā pa vienam cilvēkam saplosījis tīģeris. Vēl pagājušonedēļ lauva šajā parkā uzbruka kādai sievietei.

Par laimi, šajā reizē vienīgais upuris ir otrās paaudzes Volkswagen Jetta, kas palicis bez priekšējā bufera. Tīģerim, acīmredzot, apnikusi šķietami nebeidzamā auto plūsma, vai arī Jetta patrāpījies neīstajā laikā un vietā, kā rezultātā buferis tika norauts un ievilkts krūmos saplosīšanai.

Skaties video!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volkswagen Touareg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Liels, komfortabls, jaudīgs, labi aprīkots un ļoti praktisks – jaunais Volkswagen Touareg ir spilgts jaunais ražotāja modeļu klāsta līderis, taču tas vairs nav tik neuzkrītošs, kā līdz šim