Ziņas

Jaunais Porsche Panamera jau pārdošanā

Otrās paaudzes Porsche Panamera ir klāt
Jaudīgāki motori, dizaina idejas no 911 kupejas
Plašākas aprīkojuma iespējas

Klajā nācis jaunais, otrās paaudzes Porsche Panamera, kas tāpat kā priekštecis, iemieso sporta auto veiktspēju un luksusa klases sedana komfortu.

Jaunajam modelim ir ne vien atšķirīgs dizains, kas atgādina 911 sporta auto, bet arī jauni motori un transmisijas, pilnveidota šasija, pārskatīta displeja un kontroles funkciju koncepcija.

Klasisko funkciju pogu un tradicionālo instrumentu apjoms ir ievērojami samazināts. Tie ir aizvietoti ar skārienjutīgiem paneļiem un individuāli konfigurējamiem displejiem, kas ir jaunā Porsche Advanced Cockpit uzmanības centrā.

Pārveidoti arī visi otrās paaudzes Panamera motori – to jauda ir lielāka, bet degvielas patēriņš – taupīgāks. V8 benzīna motors, kas sasniedz 550 ZS, darbina Panamera Turbo, bet Panamera 4S ir V6 benzīna motors ar 440 ZS. Zem Panamera 4S Diesel pārsega ir 422 ZS motors ar 850 Nm griezes momentu.

Ar maksimālo ātrumu 285 km/h tieši Porsche Panamera 4S Diesel šobrīd ir pasaulē ātrākais sērijveida auto ar dīzeļmotoru. 100 km/h atzīmi tas sasniedz 4,5 sekundēs (4,3 sekundēs ar Sport Chrono pakotni).

Panamera 4S un 4S Diesel var atpazīt pēc to apaļajām izpūtēja caurulēm, savukārt Panamera Turbo ir trapecveida izpūtēja cauruļu dizains.

Jauno Porsche Panamera var pasūtīt jau tagad. Panamera 4S cena Latvijā ir, sākot ar 94 800 eiro, neieskaitot PVN. Panamera 4S Diesel cena, sākot ar 98 100 eiro, un Panamera Turbo, sākot ar 128 400 eiro.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!