Ziņas

Bentley Rīga modernizē autosalonu

Bentley Rīga - jauns salona iekārtojums
Visaugstākās kvalitātes materiāli
Mēbeles - roku darbs

Oficiālais Bentley partneris Baltijā - Bentley Rīga - modernizējis esošā autosalona telpas Rīgā, Krasta ielā 5 atbilstoši jaunajiem Bentley Motors korporatīvās identitātes standartiem.

Autosalons ir ieguvis jaunu izskatu: modernas un gaišas telpas, kas aprīkotas ar visaugstākas kvalitātes, roku darinātām mēbelēm, kuru dizains aizgūts no izsmalcinātajām Bentley automašīnām. Katram interjera elementam ir pievērsta īpaša uzmanība, lai tas saskanētu ar kopējo salona eklektiku, korporatīvo identitāti un izceltu automašīnu kā svarīgāko elementu.

Autosalona kopējā tirdzniecības platība paliek nemainīga, sasniedzot gandrīz 500m2, tādejādi ļaujot demonstrēt plašo Bentley modeļu klāstu, tajā skaitā pēdējo no jaunumiem – Bentley Bentayga.

Kā norāda Bentley Riga tirdzniecības vadītājs Pēteris Spredzis: “Esam ļoti priecīgi prezentēt Bentley atjaunotā salona telpas, kas parāda Bentley zīmola svarīgākās vērtības – kvalitāti, roku darbu un modernākās tehnoloģijas ne tikai automobiļos, bet arī vidē, kurā tie tiek tirgoti. Jaunais dizaina standarts tiek prezentēts gandrīz vienlaicīgi ar jauno, augstākās luksusa klases apvidus automobili Bentley Bentayga.”

Bentley Rīga veiksmīgi darbojas Baltijas auto tirgū jau kopš 2007. gada, piedāvājot klientiem visu aktuālo Bentley modeļu klāstu, mazlietotās automašīnas, kā arī pēcpārdošanas pakalpojumus.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.