Ziņas

Toyota C-HR interjers nonāk atklātībā

Jaunais Toyota C-HR krosovers
Pārdošanā Eiropā no septembra
Cena vēl netiek atklāta

Pēc vairākkārtējiem konceptmodeļiem Toyota beidzot ir realizējusi plānus par kompakta krosovera klajā laišanu. Jau šoruden dīleru salonos gaidāms Toyota C-HR, kas iecerēts kā Nissan Qashqai konkurents.

Modelis tika demonstrēts jau pavasarī Ženēvas auto izstādē, taču tagad atklātībā nonācis arī tā interjers. Nav pārsteigums, ka arī no iekšpuses auto ir tikpat savdabīgs, kā no ārpuses. Paneļa centrā ir 8 collu skārienjutīgs ekrāns ar jaunāko Toyota informācijas un izklaides sistēmu. Audio kvalitāti nodrošina JBL akustika. Salona ādas apdare pieejama vairākās krāsu kombinācijās, bet dekoratīvie akcenti ir melnā un sudrabotā krāsā.

Toyota C-HR būs pieejams ar hibrīddzinēju, kura vidējais patēriņš ir vien 3,7 litri uz 100km, kā arī jauno 1,2 litru tilpuma benzīna turbodzinēju ar 116 ZS, ko varēs komplektēt ar sešpakāpju manuālo vai CVT automātisko transmisiju. Modeļiem ar CVT būs pieejama arī pilnpiedziņa.

Toyota informē, ka C-HR pārdošana Eiropā sāksies septembrī, pirmie pircēji auto saņems jau gada beigās. Japāņu autoražotāja modeļu hierarhijā C-HR ierindosies starp Auris TS un RAV4. Toyota plāno visā Eiropā gadā pārdot vismaz 100 tūkstošus C-HR vienību.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.