Ziņas

Porsche Cayenne Platinum Edition

Porsche laiž klajā Cayenne Platinum Edition
Cayenne Diesel un Cayenne S E-Hybrid modifikācijām
Ekskluzīvs aprīkojums par pievilcīgu cenu

Porsche laiduši klajā jauno Cayenne Platinum Edition. Speciālā izlaiduma Cayenne Diesel un Cayenne S E-Hybrid modeļus uzreiz var vienkārši pazīt pēc raksturīgā sportiskā izskata, taču pircējus ieintriģēs fakts, ka abi modeļi piedāvā augstākās klases funkcijas par ļoti pievilcīgu cenu.

iemēram, automobiļu lielie 20 collu RS Spyder dizaina diski atrodas platākās riteņu arkās. Salonā dominē astoņos veidos elektriski regulējamie sporta sēdekļi ar ādas apdari, Alcantara centrālie paneļi un Porsche ģerbonis uz visiem galvas balstiem. Platinum Edition nosaukumu Porsche izmanto izvēlēto modeļu sērijai, kas tiek piedāvāta tikai ierobežotu laiku.

Modeļu paplašinātais funkciju klāsts jo īpaši uzlabo komfortu un drošību. Piemēram, Cayenne Platinum Edition standarta aprīkojumā ietilpst duālie ksenona priekšējie lukturi ar Porsche dinamisko apgaismojuma sistēmu (PDLS), stūres pastiprinātājs Plus, kā arī priekšējā un aizmugurējā stāvvietā novietošanas palīgsistēma ParkAssist.

Šī sistēma ne tikai izmanto skaņas signālu, lai norādītu attālumu līdz šķēršļiem vai citiem automobiļiem šī automobiļa priekšpusē un aizmugurē, bet arī grafiski ataino tiešo apkārtni centrālajā displejā. Ārējie spoguļi un atpakaļskata spogulis ir standartā aprīkoti ar automātisko pretatspīduma funkciju, savukārt tumši tonētie stikli (arī standarta aprīkojumā) nodrošina papildu privātumu aizmugurē sēdošajiem pasažieriem.

Standarta aprīkojumā virsbūve ir nemetāliskā melnā un baltā krāsā, savukārt papildus ir pieejamas metāliskās krāsas Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White vai Rhodium Silver. Arī paplašinātās riteņu arkas ir pieejamas izvēlētajā krāsā. Modeļu ekskluzīvo izskatu noslēdz spilgts ārējais noformējums.

Iekāpjot automobilī, uzreiz redzami tērauda durvju sliekšņi ar uzrakstu „Platinum Edition”, kā arī izgaismoti durvju sliekšņi, kas parāda Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition modeļa nosaukumu. Platinum Edition modeļi ir aprīkoti ar papildu augstākās klases standarta funkciju — jaunākās paaudzes Porsche komunikācijas pārvaldību (PCM), kurā iekļauta tiešsaistes navigācija, Connect Plus modulis un BOSE skaņas sistēma.

Cayenne Diesel Platinum Edition triju litru V6 dzinēja jauda ir 193 kW (262 ZS), tas patērē 6,6 līdz 6,8 litrus dīzeļdegvielas uz 100 kilometriem Eiropas Jaunajā braukšanas ciklā (NEDC) atkarībā no riepām, ar kādām automobilis ir aprīkots.

Cayenne S E-Hybrid kombinētā jauda ir 306 kW (416 ZS). Tā triju litru V6 benzīna dzinēja un elektromotora ideālās mijiedarbības rezultāts ir 3,3–3,4 l/100 km kopējais degvielas patēriņš. Cayenne Diesel Platinum Edition pārdošana cena ir 62 300€, savukārt Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition pārdošanas cena ir 75 700 € (visas cenas ir norādītas bez PVN).

Platinum Edition modeļus jau ir iespējams pasūtīt pie Porsche pārstāvja Latvijā. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.