Ziņas

Alfa Romeo laidīs klajā divus apvidus auto

Jauni Alfa Romeo modeļi
Stelvio un Kamal SUV
Laidīs klajā līdz 2018. gadam

Alfa Romeo plāni radīt apvidus auto vairs nav nekāds noslēpums – pērn augustā Fiat Chrysler apvienotā koncerna boss Serdžo Markone pavēstīja, ka jau šogad dienasgaismu varētu ieraudzīt pirmais Alfa Romeo apvidus auto.

Mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka to sauks par Stelvio. Tomēr tagad mūsu avoti informē, ka Alfa Romeo plānos ir arī mazāka izmēra SUV, jeb krosoveru, ko saukšot par Kamal.

Šāda informācija iegūta no ASV patentu un tirdzniecības zīmju reģistra. Tiek ziņots, ka Alfa Romeo pirmais apvidus auto izmantos pērn klajā laistā Giulia sedana platformu un izmantos tos pašus benzīna un dīzeļa motorus.

Savukārt Kamal tiks veidots uz saīsinātas Stelvio platformas. Atsaucoties uz Serdžo Markiones teikto, abiem modeļiem vajadzētu nākt klajā līdz 2018.gadam.

Šai ziņai pievienotais attēls ir datorvizualizācija, ko radījusi ar Alfa Romeo nesaistīta dizaina studija.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.