Ziņas

Jaunais Renault Koleos nonāk atklātībā

Renault prezentē jauno Koleos
Veidots uz Nisan X-Trail bāzes
Pārdošanā nākamgad

Klajā nācis jaunais Renault Koleos apvidus auto. Salīdzinot ar līdzšinējās paaudzes modeli, jaunais Koleos demonstrē krietni pievilcīgāku ārieni, iemiesojot franču autoražotāja modernākās dizaina iezīmes.

Spriežot tikai pēc dizaina vien, jaunais Koleos lieliski saskan ar jauno Megane, Espace, Talisman un Kadjar, tiesa gan, atšķirībā no Kadjar, šis auto ir pilnvērtīgs D segmenta apvidnieks.

Protams, kā jau viens no modeļu ranga flagmaņiem, arī jaunais Koleos nāk komplektā ar visjaunākajām Renault aprīkojuma opcijām – to vidū LED lukturi, R-Link 2 multimēdiju sistēma, kā arī ļoti plašu drošības aprīkojuma komplektāciju, kas ietver arī vadītāja noguruma monitoringu.

Renault arī sola plašāko salona ietilpību šajā klasē. Visticamāk, ņemot vērā, ka tas ir lielāks un platāks nekā Nissan X-Trail, uz kura bāzes tas ir veidots, tā patiešām arī ir.

Renault informē, ka jaunais modelis nonāks pārdošanā šī gada trešajā ceturksnī, vispirms parādoties Austrālijā, Turcijā, Persijas līča un Latīņamerikas valstīs. 2016.gada beigās tas kļūs pieejams Ķīnā, kamēr Eiropā un Krievijā - 2017.gada sākumā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Renault Captur

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Captur pievilcīgais dizains, bagātīgo versiju kvalitatīvais interjers un zemā cena patiks daudziem, taču tā mazjaudīgie dzinēji un gaitas īpašības nedaudz atpaliek no konkurentu piedāvātā. Mēs vēlētos arī lielāku plašumu aizmugurē sēdošajiem.