Ziņas

Tuvojas SEB Auto dienas Jelgavā

SEB Auto dienas Jelgavā 29. un 30. aprīlī
Pie Zemgales Olimpiskā centra
Iespēja iepazīties ar piedāvājumu auto tirgū

Pavasaris ir laiks, kad cilvēki pozitīvāk skatās uz lietām, apsver jaunas investīciju iespējas un labprāt maina automašīnas, tāpēc tas vienmēr ir bijis karstākais laiks līzinga devējiem. Ar šādu atziņu klajā nākusi SEB līzinga vadītāja Nellija Kočanova.

Pērn pieprasījums pēc auto līzinga bija diezgan augsts. Bet šogad tas ir vēl iespaidīgāks – trijos mēnešos SEB līzingam darījumu skaits auto finansēšanas jomā pieaudzis par 49%.

Lai palīdzētu potenciālajiem pircējiem ar auto izvēli, SEB līzings jau kopš 2012. gada rīko Auto dienas klientiem. Tuvākās Auto dienas notiks Jelgavā pie Zemgales Olimpiskā centra (Kronvalda ielā 24) - 29. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 18:00 un 30. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 17:00.

Auto dienu laikā ikviens interesents varēs iepazīties ar 50 jaunākajiem un populārākajiem auto modeļiem vienuviet, un noskaidrot to iegādes un finansējuma iespējas. Izbraukt varēs ar visdažādākajām automašīnām – sākot no ekonomiskās klases līdz pat apvidus auto. Auto dienu apmeklētāji varēs izrunāt auto tehniskos parametrus ar speciālistiem, iegūt vērtīgus Drošas Braukšanas Skolas ekspertu padomus par drošu un ekonomisku braukšanu, kā arī uzdot visus interesējošos jautājumus par auto finansēšanas iespējam SEB līzinga pārstāvjiem.

Savukārt, piedaloties What Car? konkursā, būs iespēja laimēt bezmaksas automašīnas nomu vienai nedēļas nogalei.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.