Ziņas

Jaunais Bentley Continental GT Speed un Black Edition

Bentley laiž klajā atjaunināto GT Speed
Īpaša versija - GT Speed Black Edition
Jau iespējams pasūtīt

Ja vēlies tiešām elegantu un ātru kupeju, tad iespējams tevi ieintriģēs tikko klajā laistais, atjauninātais Bentley Continental GT Speed.

Bentley ražotnē Krīvē, Lielbritānijā, inženieriem ir izdevies izdabūt vēl vairāk jaudas no Continental biturbo W12 motora - 642 ZS un 840 Nm. Tādējādi 0-100 km/h sprints šim auto prasa vien 4,1 sekundi.

Tas vēl nav viss. Klajā laista arī Continental GT Speed Black Edition versija, kas atšķiras ar īpašu virsbūves noformējumu (krāsām un apdares akcentiem, melniem 21. izmēra diskiem).

Krāsu paletē līdzās jau zināmajām Hallmark, Beluga un St.James Red parādījusies līdz šim neredzēta Cyber Yellow krāsa, kas liecina, ka Bentley pircēju vidū parādās arvien jaunāki un ekcentriskāki klienti.

Continental GT produktu līnijas vadītājs skaidro, ka “Black Edition ir veidots, lai apmierinātu pieprasījumu pēc modeļa, kas piedāvātu gan sportiskas braukšanas spējas, gan arī būtu nekavējoties atpazīstams, salīdzinot ar ierindas Continental GT”.

Tiek ziņots, ka jauno GT Speed un GT Speed Black Edition jau var pasūtīt, piegādes gaidāmas vasarā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.