Ziņas

Eiropā ierodas Ford sistēma SYNC 3

Jaunā Ford komunikācijas un izklaides sistēma
Uzlabots 8 collu skārienekrāns, ātrāka darbība
Balss kontroles iespējas plašam funkciju lokam

Uzņēmums Ford Motor Company Eiropā laidis klajā jauno SYNC 3 komunikācijas un izklaides sistēmu, kas ļaus autovadītājiem ar vienkāršākām balss komandām kontrolēt savietojamus viedtālruņus, audio, navigācijas un klimata kontroles sistēmas.

SYNC 3 sistēma ir aprīkota ar uzlabotu 8 collu skārienekrānu, turklāt tā arī darbojas ātrāk. Vienkārši nospiežot pogu un pasakot, piemēram, Es vēlos kafiju, Jāuzpilda degviela vai Jāatrod autostāvvieta, autovadītāji varēs atrast tuvākās kafejnīcas, degvielas uzpildes stacijas un autostāvvietas, kā arī dzelzceļa stacijas, lidostas un viesnīcas. Tad caur navigācijas sistēmu tiks dotas norādes līdz izvēlētajam galapunktam.

Sistēma pirmo reizi tika demonstrēta Pasaules mobilo tehnoloģiju kongresā Barselonā jaunajā Ford Kuga. Ford arī informē par jaunām šai sistēmai paredzētām lietotnēm, ko varēs aktivizēt, izmantojot SYNC AppLink funkciju. Eiropā SYNC 3 sistēma būs pieejama vasarā modeļos Mondeo, S-MAX un Galaxy.

Nākamais savienojamības līmenis

Ford jauno sistēmu ir aprīkojis arī ar vēl piecām valodām, kā arī atsevišķiem tirgiem labāk pielāgotām bezmaksas Avārijas palīgsistēmas versijām. Avārijas gadījumā, kad tikuši aktivizēti gaisa drošības spilveni vai aizvērts degvielas sūknis, Avārijas palīgsistēma izmanto ar Bluetooth sapārotu un sistēmai pievienotu mobilo tālruni, lai palīdzētu braucējiem veikt zvanu glābšanas dienestiem vietējā valodā. Avārijas palīgsistēma informē glābšanas dienestus par automobiļa atrašanās vietu, lai tie varētu uz notikuma vietu izsūtīt palīdzību.

No šī gada ar SYNC 3 aprīkotu automobiļu īpašniekiem būs lielāka izvēle, kā automobilī izmantot savus viedtālruņus. iPhone tālruņu lietotāji varēs aktivizēt Apple CarPlay funkciju, bet Android™ lietotāji varēs izmantot Android Auto™ funkciju – šīs divas saskarnes tika izstrādātas speciāli šiem viedtālruņu veidiem. Sistēma ir savietojama arī ar iPhone tālruņiem paredzēto Siri Eyes‑free funkciju, bet caur bezvadu tīklu ir iespējams veikt arī programmatūras atjaunināšanu. Kad ievadīti nepieciešamie jūsu pagalmā vai garāžā pieejamā bezvadu tīkla identifikācijas dati, sistēma var automātiski lejupielādēt atjauninājumus.

SYNC 3 sistēmā uzlabotas arī lietotnes Ford Service App funkcijas, tiešsaistē navigācijas kartē sniedzot informāciju par satiksmi, lai labāk varētu izplānot braucienu un pielāgoties mainīgajai satiksmes situācijai.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.