Ziņas

Žozē Mourinju izmēģina jauno Jaguar F-PACE

Jaguar Ice Driving Experience
Bijušais Chelsea FC boss un Jaguar F-PACE
Skaties video!

Bijušais britu premjerlīgas futbola kluba Chelsea treneris Žozē Mourinju kļuvis par vienu no pirmajiem, kas jau izmēģinājuši jauno Jaguar F-PACE S krosoveru. Tas noticis uz 60 kilometrus garas trases, kas izveidota Zviedrijas ziemeļos un pārsvarā atrodas uz aizsalušiem ezeriem.  

Pasākums, kas notika vien dažus desmitus kilometru no polārā loka, kļūs par ikgadēju notikumu, kura nosaukums ir Jaguar Ice Driving Experience. Tas domāts Jaguar klientiem, kuru vidū ir arī Žozē Mourinju – viņš jau pasūtījis sev jauno F-PACE, turklāt viņam pieder arī F-TYPE kupeja.

Lai Mourinju nebūtu garlaicīgi, viņam asistēja Somijas autosportists Tommi Karinaho, kurš parūpējās, lai Jaguar tiktu izmēģināts balanssējot uz tā spēju galējās robežas.

Futbola eksperts Mourinju atzina, ka braukšana pa ledu bijis lielisks piedzīvojums – tādas sajūtas ir pielīdzināmas vien iznākšanai stadionā 80 tūkstošu futbola līdzjutēju priekšā.

Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Jaguar XF

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Jaguar XF ir auto, ar kuru ir bauda braukt – lieliska vadāmība un komfortabla gaita padara to par izvērtēšanas cienīgu alternatīvu vācu biznesa klases auto.