Ziņas

Mitsubishi fokusējas uz apvidus auto

Mitsubishi jaunākie modeļi
Prezentācijas Ženēvas auto izstādē
Jauns dizaina virziens

Pēc diezgan aizņemtā gada Eiropā – piektās paaudzes L200 un jaunā Outlander klajā laišanas, kā arī atgriešanos auto sportā (dalība rallijā Baja Portalagre 500 ar Outlander PHEV), Mitsubishi Motors arī turpmāk plāno fokusēties uz apvidus auto un krosoveriem.

Nākošmēnes gaidāmajā Ženēvas Starptautiskajā Auto izstādē Mitsubishi Motors savā stendā prezentēs šādus jaunumus.

eX Concept

 eX Concept atspoguļo Mitsubishi Motors kompakto nākotnes SUV, kas darbosies ar pēdējās paaudzes elektromotoru piedziņu. Jaunais automobilis ar uzlādētu akumulatora bateriju varēs nobraukt līdz pat 400 km. Runājot par dizainu, tas sevī apvieno sportiska pilsētas krosovera eleganci ar izteiktām apvidus automobiļa līnijām. Modeļa priekšu iezīmē Mitsubishi Motors jaunā dizaina koncepcija “Dinamiskais Vairogs”*.  

L200 un ASX ekspozīcijas automobiļi

Izstādes ekspozīcijas automobiļi, kas ir veidoti uz jaunā L200 un ASX 2017 bāzes, maina vispārpieņemtos Mitsubishi Motors apvidus automobiļu standartus un pārsteidz ar dizaineru unikālo redzējumu – sarkanbrūnu krāsu, spilgti oranžiem akcentiem un melniem vieglmetāla diskiem.

ASX 2017

ASX 2017 modelis pirmizrādi piedzīvoja pagājušā gada novembrī Losandželosas Auto izstādē. Atjaunotais ASX tirdzniecībā Eiropā nonāks sportiski citā interpretācijā – ar “Dinamiskā Vairoga” dizaina koncepciju un citiem uzlabojumiem.

 

Papildus Mitsubishi Motors savā stendā prezentēs divus svarīgus notikumus:

-              MMC elektro-mobilitātes piecdesmito gadadienu Eiropā (pirmais mājas elektro automobilis R&D tika atklāts 1966. gadā).

-              Iepazīstināšana ar atjaunoto Space Star/Mirage 2016, kurš pirms pāris nedēļām tika prezentēts Briseles Auto izstādē (Latvijā atjaunotais modelis tirdzniecībā nebūs pieejams). 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!