Ziņas

Škoda laiž klajā jauna apvidus auto prototipu

Škoda VisionS prototips
Lielāks par Škoda Yeti
Ražošanas versija jau gada beigās?

Pēc mēneša gaidāmajā Ženēvas starptautiskajā autošovā tiks demonstrēts Škoda VisionS prototips. Tas ļaus nojaust kāds nākotnē varētu izskatīties šī zīmola SUV modelis, kas būs lielāks par Škoda Yeti.

4,7 metrus garais, 191 centimetru platais un 168 centimetrus augstais prototips demonstrē  plašu interjeru – VisionS salonā ir trīs sēdekļu rindas un vieta sešiem pasažieriem.

Škoda VisionS virsbūves dizains atspoguļo markas jauno veidolu – visas šķautnes un līnijas ir izteikti tīras, precīzas un asas. Platā radiatora reste un LED starmeši raksturo prototipa seju un uzsver tā apvidus auto raksturu. Logotipu un radiatora restes vertikālos elementus pasvītro kristāla elementi, kas ir Škoda veltījums izdaudzinātajam čehu kristālam.

Arī VisionS sānskats ilustrē SUV raksturu, savukārt aizmugurē izteiktais difuzors izceļ lielos izpūtējus, piešķirot modelim sportiski agresīvu izskatu.

Šobrīd nav zināms, kad jaunais Škoda SUV varētu nonākt ražošanā un kāds būs tā nosaukums. Neoficiāli tiek minēts, ka ražošanas versija varētu tikt parādīta jau gada beigās, Parīzes auto izstādē.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.