Ziņas

Kia Sportage un Optima saņem prestižas dizaina balvas

iF Dizaina balva
Kia Sportage un Kia Optima
Balva septīto gadu pēc kārtas

Kia Motors jaunākie modeļi – kompaktais krosovers Kia Sportage un sedans Kia Optima – saņēmuši prestižās iF Dizaina balvas.

Vienlaikus tas nozīmē, ka 2016.gads ir septītais gads pēc kārtas, kad Kia zīmolam tiek piešķirta viena no kārotākajām ekspertu atzinībām dizaina nozarē.

Lai noteiktu uzvarētāju, neatkarīga žūrijas komisija vērtēja gan kopējo dizaina kvalitāti, gan tādus kritērijus kā inovācijas, ietekme uz vidi un drošība.

 iF Dizaina balva

Kopš pirmās apbalvošanas ceremonijas 1953. gadā iF produktu dizaina balva tiek pasniegta ik gadu un ir viena no pasaulē nozīmīgākajām dizaina izcilības godalgām. Šī godalga ir cēlusies no “Die gute Industrieform” (Labs Industriālais Dizains) produktu šoviem, ko dibināja Hanoveres Messe, un tagad tā ir viena no pasaules lielākajiem dizaina sacensībām.

iF produktu dizaina balva tiek pasniegta septiņās disciplīnās. 2016. gadā dalību pieteica uzņēmumi no 53 valstīm, iesniedzot 5 295 pieteikumus. Kia jaunākie modeļi saņēma atzinības kategorijā Automobiļi/ Transportlīdzekļi/ Velosipēdi.

Oficiālā 2016. gada iF produktu dizaina balvu pasniegšanas ceremonija notiks 2016. gada 26. februārī Minhenes Radošās Biznesa Nedēļas laikā. Visi uzvarējušie produkti pirmo reizi tiks izstādīti jaunajā iF dizaina izstāžu centrā Hamburgā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Kia Stonic

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kia Stonic ir uz mazauto platformas veidots kompakts krosovers ar salīdzinoši labu aprīkojumu, labām braukšanas īpašībām un ilgu garantijas termiņu. Tiesa gan, tas varēja būt mazliet lētāks un praktiskāks.