Ziņas

Pērc māju un dāvanā saņem Lamborghini Huracan

Nekustamo īpašumu akcija Dubaijā
Pērc dzīvokli vai savrupnamu
Dāvanā saņem auto

Savdabīgu pārdošanas akciju sācis nekustamā īpašuma attīstītājs Damac Properties  Dubaijā.

Pērkot apartamentu vai savrupnamu, dāvanā tiek piešķirts jauns un elegants auto. Papētot piedāvājumu, var redzēt ka atsevišķu nekustamo īpašumu cenas sākas no nepilniem 200 tūkstošiem dolāru, taču diemžēl akcija attiecas uz krietni dārgākiem apartamentiem, ko Damac veidojuši kopā ar Fendi Casa, kā arī Palm Jumeirah Versace stilā veidotiem savrupnamiem.

Tiem, kas izšķirsies iegādāties kādu no tiem, tiek piedāvāta dāvana – jauns auto, turklāt izvēle neaprobežojas tikai ar Lamborghini Huracan – piedāvājumā ir arī BMW 730i, BMW X6 xDrive35i un daži citi līdzvērtīgi auto.  

Akcija ir spēkā līdz 1.februārim. Šī nav pirmā reize, kad nekustamo īpašumu attīstītāji īsteno šādas kampaņas – pirms pāris gadiem luksusa apartamentu pircējiem Dubajā bija iespēja tikt pat pie Lamborghini Aventador rodstera, kamēr vienkāršāku mitekļu pircēji tika pie MINI Cooper.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests