Ziņas

Bijušais Lamborghini zīmola vadītājs pāriet uz Hyundai

Hyundai jaunais luksusa zīmols Genesis
Pirmais modelis - Genesis G90
Konkurēs ar Lexus LS, BMW 7.sēriju, Audi A8

Hyundai paspārnē tapis jauns luksusa auto zīmols Genesis un par tā vadītāju no janvāra kļūs Manfrēds Ficdžeralds, kurš iepriekš bija Lamborghini zīmola un dizaina vadītājs.

Pēc 12 gadu darba, kura laikā viņam izdevās desmitkāršot Lamborghini pārdošanas apjomus, Ficdžeralds izveidoja konsultāciju uzņēmumu, turpinot nodarboties ar luksusa auto mārketinga stratēģiju veidošanu.

Tagad viņš pārgājis uz Hyundai, kur viņa uzdevums būs laist klajā jaunizveidoto zīmolu Genesis, kura pirmais modelis ir G90. Tas ir auto, kas metīs izaicinājumu tādiem šīs klases pārstāvjiem kā Audi A8, 7.sērijas BMW, Lexus LS un S-Klases Mercedes-Benz.

Genesis G90 aizvieto līdzšinējo Hyundai Equus un bāzes versijā pieejams ar 365 ZS 3,3 litru biturbo V6 benzīna motoru un astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. G90 modifikāciju klāstā ir arī 419 ZS 5,0 litru V8 motors.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.