Ziņas

Jaunais Mazda MX-5 jau nopērkams Latvijā

Mazda prezentē jauno MX-5
Inchape Motors Latvia salonā būs februārī
Pasūtīt var jau tagad

Pirmizrādi Baltijā piedzīvojis jaunais Mazda MX-5 rodsters, kas Latvijā būs pieejams, sākot no nākamā gada februāra, taču pasūtīt to iespējams jau tagad.

„Liels prieks, ka tieši Latvija ir pirmā no Baltijas valstīm, kur ieradies jaunais Mazda MX-5, kas ir ekskluzīvākais zīmola Mazda radītais auto modelis. Tieši šī roadstera veiksme pēdējo 25 gadu laikā ir ļāvusi tam kļūt par pasaulē pārdotāko divvietīgo sporta automobili, tāpēc ceram, ka arī Latvijā jaunais, ceturtās paaudzes Mazda MX-5 kļūs par pieprasītu un iecienītu auto modeli,” skaidro Jana Garanča, Inchcape Motors Latvia mārketinga vadītāja.

Šis ir pirmais Mazda MX-5 ar SKYACTIV tehnoloģiju. Motoru klāstā ir SKYACTIV-G 2,0 litru un  SKYACTIV-G 1,5 litru dzinēji, pircējiem ir izvēle starp sešpakāpju manuālo transmisiju un automātiskajām transmisijām. Tāpat kā līdz šim, MX-5 ir klasiskā, aizmugures piedziņa.

Jaunākas paaudzes Mazda MX-5 ir aprīkots ar tādām autovadītājam noderīgām palīgsistēmām kā Aklās zonas uzraudzības sistēmu (BSM), Aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēmu (RCTA), kā arī Tālo gaismu palīgsistēmu (HBC). Savukārt automobilī iestrādātās kameras uztver nejaušu automobiļa novirzīšanos no braukšanas joslas, brīdinot autovadītāju ar skaņas signālu un vizuālu brīdinājumu.

Pasūtīt jauno automobili un saņemt īpašus piedāvājumus iespējams Mazda autosalonā Rīgā, Skanstes ielā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.