Ziņas

Brabus versija par Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe

Brabus 700 Coupe
700 ZS un 960 Nm
4 sekundes līdz 100 km/h

Brabus laiduši klajā produktu, kas varētu ieintriģēt Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe īpašniekus. 

Kā jau varētu sagaidīt no pazīstamā tūninga ateljē, būtiskākais ir jaudas palielinājums no 585 ZS līdz 700 ZS, tāpēc arī nosaukums ir “700 Coupe”. Tas ir iespaidīgs skaitlis, it īpaši ņemot vērā, ka griezes moments palielināts līdz 960 Nm.

Brabus gan norāda, ka šī modeļa astoņcilindru motora potenciāls ir vēl lielāks – ateljē speciālisti spēj no tā izvilināt 850 ZS un 1450 Nm.

Tiesa gan, pat salīdzinoši mērenie 700 ZS un 960 Nm ļauj Brabus 700 Coupe veikt paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h vien 4 sekundēs. Maksimālais ātrums elektroniski ierobežots pie 300 km/h.

Protams, arī vizuālais noformējums nav atstāts novārtā. Brabus izpildījumā akcents likts uz Mercedes-AMG krosovera aerodinamiku, tādā veidā optimizējot stabilitāti un vadāmību. Piemēram, priekšējais spoileris izskatās kā parasts vizuāls elements, taču faktiski tā loma ir mazināt gaisa pretestību uz priekšējo asi, braucot lielā ātrumā.

Šīs Brabus pakotnes cenu šobrīd iespējams noskaidrot pašā ateljē pēc individuāla pieprasījuma.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.