Ziņas

Range Rover Evoque kabriolets nonāk atklātībā

Range Rover laiž klajā Evoque kabrioletu
Pieejams ar benzīna un dīzeļa motoriem
Pārdošanā nākamgad

Šķiet, ka Land Rover valda pārliecība, ka viņiem izdosies gūt veiksmi tur, kur citi ir izgāzušies. Tāpēc leģendārais apvidus auto ražotājs laidis klajā Range Rover Evoque kabrioleta versiju.

Tas tiek saukts par “pasaulē pirmo luksusa kompakto SUV kabrioletu”, nākot dienasgaismā apmēram gadu pēc tam kad Nissan nolēma izbeigt izmēros līdzīgā, bet nepopulārā Murano CrossCabriolet ražošanu (tas pat neatnāca līdz Eiropas tirgum).   

Tomēr Range Rover Evoque šobrīd ir Land Rover veiksmīgākais modelis, tāpēc pastāv cerība, ka uz trīsdurvju Evoque bāzes veidotais kabriolets atradīs savus pircējus. Audekla jumts nolokās 18 sekundēs un to var pacelt vai nolaist, ja auto ātrums ir līdz 50 km/h.

Britu autoražotājs norāda, ka skaņas izolācija ar paceltu jumtu ir tikpat laba kā standarta piecdurvju Evoque. Kravas nodalījuma tilpums – 251 litrs, kas gan ir mazāk nekā standarta Evoque 420 litri.

Tiek ziņots, ka Evoque kabriolets būs pieejams ar 240 ZS 2,0 litru benzīna turbomotoru un 180 ZS 2,0 litru TD4 Ingenium dīzeļmotoru.

Evoque kabrioletā debiju piedzīvos arī jaunā InControl Touch Pro infosistēma ar 10,2 collu ekrānu. Informācijas par cenām mūsu rīcībā šobrīd nav, daži avoti ziņo, ka Evoque kabriolets maksās ap 50 tūkstošiem eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!