Ziņas

Pārdošanā Latvijā nonācis jaunais Lexus RX, paziņota arī cena

Lexus RX450h cena, sākot no 64 550 eiro
Pieejams arī modelis RX 200t
Ir sākusies RX iepriekšēja pasūtīšana

Pārdošanā Latvijā nonācis ceturtās paaudzes Lexus RX 450h modelis. Tā cenas sākas no 64 550 eiro. Vislabākā aprīkojuma pilna hibrīda Lexus ar panorāmas jumtu modeļa cena ir 81 960 eiro.

Papildu pilna hibrīda RX450h ir pieejams arī RX 200t ar 2,0 litru benzīna turbodzinēju, kura bāzes versijas cena sākas no 55 990 eiro.

Jaunajam RX ir pieejama plašāka krāsu izvēle un interjera apdares piedāvājums. Jaunā hibrīda modeļa RX 450h jaudas avots ir 3,5 litru V6 benzīna dzinējs kombinācijā ar diviem elektromotoriem, kura kopējā jauda sasniedz 313 zirgspēkus. Lexus norādītais vidējais degvielas patēriņš ir 5,3 l/100km.

Jaunais Lexus ir garāks, platāks un attiecīgi – ietilpīgāks. Arī komforta aprīkojums tradicionāli ir plašs - Luxury komforta aprīkojumā ietilpst Lexus multimediju un navigācijas sistēma ar 12,3 collu ekrānu, Mark Levinson Premium Surround skaņas sistēma ar 15 skaļruņiem, plati krāsu vējstikla indikatori, adaptīvo tālo gaismu sistēma (AHS), viedtālruņa bezvadu uzlāde un 360° kamera ar panorāmas skatu, kas uz ekrāna sniedz norādījumus manevrēšanai.

Papildus ikviena jaunā RX standarta aprīkojumā ir Lexus visjaunākā drošības pakete Lexus Safety System ar dažādām aktīvās un pasīvās drošības funkcijām, piemēram, pirmssadursmes brīdinājuma sistēma ar gājēju atpazīšanu un citas ekstras.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.