Ziņas

Sākta jaunā Mitsubishi Outlander tirdzniecība Latvijā

Sākta jaunā Mitsubishi Outlander tirdzniecība
Lielāks komforts un ietilpība, labāka trokšņu izolācija
Cena, sākot no 23 900 eiro

SIA “MML Imports” – Mitsubishi Motors oficiālais importētājs Latvijā – uzsācis jaunā Mitsubishi Outlander tirdzniecību Latvijā. Jauno modeli iespējams apskatīt un iegādāties “Skandi Motors” autosalonā, Rīgā, Lielirbes ielā 32, un tā cena ir, sākot no 23 900 EUR (ieskaitot PVN).

Mitsubishi Outlander tagad ir pilnīgi jauna priekšas dizaina koncepcija un veikti arī vairāki būtiski uzlabojumi, kas skar interjera apdares materiālus, virsbūvi un balstiekārtu, lai nodrošinātu vēl labāku caurgājību, jaudu, stabilitāti, mazinātu trokšņu līmeni un uzlabotu degvielas ekonomiju.

Jaunā Mitsubishi Outlander priekšas dizaina koncepcija "Dynamic Shield" ("Dinamiskais Vairogs") ir aizgūta no Pajero un Lancer Evolution modeļiem, taču pateicoties dzinēja un transmisijas priekšējam aizsargam sudraba krāsā, Outlander ir ieguvis vēl izteiktāku krosovera veidolu.

Īpašu eleganci jaunajam Outlander piešķir LED priekšējie un dienas gaitas lukturi. Modelis pieejams septiņās atšķirīgās krāsās, ieskaitot jauno brūno kvarca toni – Quartz Brown Metallic.

Jaunajā Outlander izmantoti arī augstākas kvalitātes interjera apdares materiāli, bet salons kļuvis vēl plašāks. Sēdekļu atzveltnes aizmugurējā daļa ir palielināta, lai nodrošinātu labāku atbalstu. Papildus tam par 40 mm ir palielināti galvas balsti, tādējādi uzlabojot  galvas un  kakla aizsardzību sadursmes gadījumā. 

 Uzlabota veiktspēja, stabilitāte un jauda

  • Ir palielināta virsbūves stingrība, izmantojot papildus stiprības elementus, kas uzņem lielākas slodzes no balstiekārtas.
  • Jaunās paaudzes ātrumkārba CVT (bezpakāpju variators) nodrošina vienmērīgu un komfortablu automobiļa gaitu jebkuros braukšanas apstākļos.
  • 2.2 litru dīzeļdzinēja versija ar 6-pakāpju manuālo pārnesumkārbu  attīsta  150 ZS lielu jaudu  pie 3500 apgr./min. un griezes  momentu 380 Nm pie 2500 apgr./min., savukārt versija ar 6-pakāpju automātisko pārnesumkārbu — 150 ZS pie 3500 apgr./min. un griezes momentu 360Nm pie 2750 apgr./min.
  • Uzlabots braukšanas komforts, pateicoties automobiļa aizmugurē uzstādītājiem lielāka diametra amortizatoriem.

Mazināts trokšņu līmenis

  • Veikti vairāk nekā 30 uzlabojumi, lai samazinātu  motora darbības, riepu un vēja trokšņus, - tostarp, pievienoti papildu skaņas izolējoši un vibrāciju slāpējoši  materiāli, kā arī uzlaboti amortizatori.
  • Jaunais MIVEC tehnoloģijas 2.0 litru motors nodrošina klusāku un efektīvāku braukšanu.
  • Jaunajam Outlander ir uzlabota arī A statnes un sānu atpakaļskata spoguļu forma, lai samazinātu vēja trokšņu līmeni. Tāpat salona apdarē ir izmantoti materiāli ar labākām skaņas slāpēšanas īpašībām. 

 Lielāka degvielas ekonomija

Optimizēta pārnesumkārba un motora vadības sistēma nodrošina no 5.7l/100km (ārpus pilsētas) līdz 8.4l/100km (pilsētā) lielu degvielas patēriņu divu riteņu piedziņas modeļiem un no 4.8l/100km līdz 7.6l/100km – visu četru riteņu piedziņas modeļiem.

SIA “Skandi Motors” cenas un aprīkojuma līmeņi jaunajam Outlander:

Aprīkojuma līmenis

Cena EUR (ieskaitot PVN)

2.0 INVITE 5MT 2WD AS&G 150 zs

23 900

2.0 INTENSE CVT  AS&G 150 zs

27 900

2.0 INSTYLE NAVI CVT AS&G 150 zs

33 500

2.2 DID INTENSE 6MT AS&G 150 zs

30 900

2.2 DID INTENSE AT 150 zs

35 400

2.2 DID INSTYLE NAVI 6AT 4WD 150 zs

39 250

 

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!