Ziņas

Autobrava jaunā autosalona atklāšana

Autobrava atklāj jauno salonu Biķernieku ielā
Pārstāv Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Young
Viens no lielākajiem auto dīleriem Baltijā

Ar Ssang Yong krosovera Tivoli prezentāciju piektdien, 9.oktobrī, Rīgā, Biķernieku ielā 145 tika atklāts SIA Autobrava jaunais autosalons. Vienlaikus tika atzīmēta Ssang Yong zīmola atgriešanās Latvijas tirgū pēc septiņu gadu prombūtnes. 

 “Jauna autosalona atklāšana viennozīmīgi ir liels notikums un ļoti svarīgs mirklis Autobravas attīstībā. Šis autosalons ir 5 gadu darba auglis, ar ko lepojamies un ko saskatām kā jaunu sākumu turpmākai darbībai un attīstībai,” priecājas Autobravas direktors Andris Sivickis.

Autobrava jaunā autocentra telpās, kuru kopējā platība ir 7200 m2, varēs iegādāties ne tikai Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Young automašīnas, bet arī tiks sniegti servisa un garantijas pakalpojumi.  Turklāt oktobrī visiem Autobrava autosalonā piedāvātajiem automašīnu modeļiem sarūpētas īpašas cenas.

Autosalona atklāšanas pasākumā neviltotu klātesošo interesi izraisīja Ssang Yong jaunais, kompaktais krosovers Tivoli. Tas pieejams četrās dažādās krāsās un tam ir 5 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma. Auto cena – sākot no 14 290 eiro.

Viens no lielākajiem auto dīleriem Baltijā

Šī gada 1.augustā, pievienojot esošajam portfelim (Fiat, Alfa Romeo un Jeep autorizētajai pārstāvniecībai Latvijā) četrus jaunus auto zīmolus Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong, Autobrava kļuva par vienu no lielākajiem auto dīleriem Baltijā.

Uzņēmums auto tirgū darbojas jau piekto gadu un piedzīvo iespaidīgu un ilgstošu tirdzniecības un apgrozījuma kāpumu. 2014. gadā uzņēmums pārdeva 442 automašīnas, par 29 % vairāk nekā 2013. gadā, laikā, kad jaunu automašīnu tirgus Latvijā kopumā pieauga tikai par 19 %. Pērn Autobrava apgrozījums piedzīvojis gandrīz divas reizes lielāku kāpumu (par 89 %) nekā 2012. gadā.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)