Ziņas

Paziņota Subaru Levorg cena Latvijā

Jaunais Subaru Levorg jau pieejams Latvijā
Plašs drošības aprīkojums
Cena, sākot no 26 490 eiro

Septembrī Frankfurtes autoizstādē prezentētais, jaunais Subaru Levorg jau ir pieejams pie Subaru izplatītājiem Latvijā.

Ar leģendārā, sportiskā Subaru WRX šasiju un jaunu tiešās iesmidzināšanas Boxer turbodzinēju zem dzinēja pārsega, jaunais Levorg tiek prezentēts kā “sporta universālis”.

Levorg gabarīti ir nedaudz lielāki par trešās paaudzes Legacy. Bagāžas nodalījuma ietilpība –  522 litri.

Zem dzinēja pārsega atrodas jauns 1,6 litru tiešās iesmidzināšanas turbodzinējs, kas attīsta 170 ZS jaudu un 250 Nm griezes momentu. Pārnesumkārba ir 6 pakāpju Lineartronic automātiskā transmisija, ko var kontrolēt ar lāpstiņām pie stūres. Lai piešķirtu sportiskāku sajūtu paātrinājuma laikā, pārnesumkārbai ir 6 ieprogrammētas pakāpes.

Levorg ir pirmais Subaru modelis, kas aprīkots ar SRVD (Subaru aizmugurē esošo transportlīdzekļu konstatēšanas sistēmu). Sistēmas pamatā ir radars, kas kontrolē aklās zonas. Ja joslā, uz kuru autovadītājs gatavojas pārkārtoties, atrodas cits transportlīdzeklis, automobiļa sānu spogulī izgaismojas gaismas signāls.

Šos pašus sensorus izmanto RCTA sistēma (brīdinājums par aizmugurē šķērsojošiem transportlīdzekļiem). Tā tiek aktivēta, ieslēdzot atpakaļgaitas pārnesumu. Sistēma kontrolē zonu aiz automobiļa un brīdina, ja no sāniem tuvojas citi transportlīdzekļi.

Levorg ir arī adaptīvi priekšējie lukturi, kas automātiski pārslēdzas no tālajām gaismām uz tuvajām, kad pretī brauc cits transportlīdzeklis vai Jūs tuvojaties priekšā esošam transportlīdzeklim. Komplektācijā ietilpst arī automātiski aptumšojošs atpakaļskata spogulis.

Japānas NCAP testā Levorg saņēma maksimālo novērtējumu (40 punktus no 40 iespējamajiem) par kopējo drošības līmeni. Jau neilgu laiku pēc prezentācijas vietējā tirgū automobilis saņēma vienu no augstākajām industriālā dizaina godalgām Japānā – "Laba dizaina balvu 2014" no Japānas industriālā dizaina veicināšanas institūta (JDP).

Levorg cena Latvijā ir sākot no € 26 490. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!