Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Hyundai "N" zīmols

Hyundai sportiskais N zīmols
Alternatīva BMW M
Frankfurtes auto izstāde 2015

Hyundai Frankfurtes autoizstādē laiduši klajā savu “N” zīmolu, kas turpmāk rotās korejiešu autoražotāja modeļu sportiskās versijas.

Hyundai apgalvo, ka veikuši intensīvu testu programmu un ieguldījuši ne mazums pūļu produktu attīstībā, lai Hyundai N kļūtu par lētu alternatīvu BMW M un Mercedes-AMG modeļiem.

Turpat līdzās Hyundai sportiskās ambīcijas akcentēja jaunais WRC rallija auto prototips, kas veidots uz i20 Coupe bāzes. Tāpat Frankfurtes auto izstādes apmeklētājiem apskatāms arī N 2025 Vision GT koncepts, kuru uz sacensību starta līnijas varēsim ieraudzīt sacīkšu video spēlē Gran Turismo.

Trešā „N” zīmola seja Frankfurtē ir RM15 koncepts, kas patiesībā ir iespaidīgi pārbūvēts Veloster modelis. Divvietīgajam sporta auto ir vidū novietots 2,0 litru turbo dzinējs, kura jauda sasniedz 300 ZS.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.