Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015

Frankfurtes auto izstāde 2015
Jaunāko modeļu pirmizrādes
Whatcar.lv reportāža no Frankfurtes

Šīgada Frankfurtes auto izstāde, kas tiek rīkota jau 66.reizi, kļuvusi par arēnu virknei nozīmīgu debiju auto pasaulē. Reizi divos gados notiekošajā pasākumā šogad piedzīvotas vairāk nekā 60 jaunu modeļu, gan sērijveida ražošanas, gan koncepta veidolā.

Gaidītāko pirmizrāžu vidū ir gan BMW 3.sērijas konkurents no Alfa Romeo, jaunais Audi A4, jaunais Volkswagen Tiguan kā arī jaunais 7.sērijas BMW un daudzi citi modeļi.

Dienasgaismu pirmoreiz ieraudzīs arī virkne konceptmodeļu, tai skaitā Mazda Koeru, Bugatti Gran Turismo un Audi e-tron Quattro, kas ir prelūdija gaidāmajam Q6 modelim.

Netrūks arī iespēju pamielot acis pie Ferrari un Lamborghini jaunākajiem modeļiem, kā arī eksotiskiem projektiem no tādiem vispārzināmiem tūninga ateljē kā Mansory un Brabus.

Turpmākās divas dienas šo galeriju papildināsim ar jaunākajiem foto no Frankfurtes auto izstādes, seko jaunumiem arī mūsu profilos Facebook un draugiem.lv.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.