Ziņas

Lamborghini Centenario būs veltīts kompānijas dibinātājam

Lamborghini Centenario LP770-4
Veltīts Feručio Lamborgini simtgadei
2,7 sekundes līdz 100 km/h

Jauna informācija par gaidāmo Lamborghini superkāru. Mūsu avoti ziņo, ka to nesauks par HyperVeloce, bet gan par Centenario LP 770-4. Šāds nosaukums izvēlēts, lai atzīmētu 100 gadus kopš kompānijas dibinātāja Feručio Lamborgini dzimšanas. Kā zināms, viņš dzima 1916.gada 28.aprīlī.

Kā rosina domāt modeļa nosaukums, Centenario 6,5 litru V12 atmosfēriskajam motoram būs 770 zirgspēki un četru riteņu piedziņa. Tiek ziņots, ka 0-100 km/h sprintu tas varēs veikt 2,7 sekundēs. Maksimālais ātrums – virs 350 km/h.

Izklausās vilinoši? Te gan uzreiz jāpiebilst, ka tiks izgatavoti vien 20 Centenario eksemplāri, kas padara Aventador SV (600 vienības) un Aventador SV Roadster (500 vienības) teju ne par plašām masām domātiem auto.

Lai arī Centenario pamatā būs Aventador, no ārpuses to nebūs viegli pateikt – tas atšķirsies ar agresīva dizaina aerodinamikas pakotni, taču ne tik kliedzošu kā Veneno (attēlā).

Par cenām šobrīd runāt ir pāragri, taču iesakām tev rezervēt vienu – vai labāk pat divus miljonus eiro šī auto iegādei.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests