Ziņas

Viss, kas tev jāzina par jauno Opel Astra

Ekonomiskāki motori
Opel OnStar sistēma, LED matricu lukturi
Cena, sākot no 14 600 eiro

Radīt vadošās tehnoloģijas un funkcijas par pieejamām cenām – tāds bijis Opel mērķis, radot jauno Astra modeli, kas tik tikko parādīts Latvijā un pēc pāris nedēļām debitēs Frankfurtes autoizstādē Eiropas pircējiem.

Motori

Opel uzsver, ka Astra sākuma līmeņa 77 kW/105 ZS trīs cilindru 1,0 ECOTEC tiešās degvielas iesmidzināšanas turbo dzinējs kombinācijā ar Start/Stop tehnoloģiju un Easytronic pārnesumkārbu tērē vien 4,2l/100 km.

No dīzeļdzinējiem tiek piedāvātas trīs versijas 1,6 CDTI, sākot no 70 kW/95 ZS līdz 100 kW/136 ZS, kas jauktajā ciklā kopā ar 6 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu patērē mazāk kā 4l/100 km, visekonomiskākajā variantā patērējot tikai 3,4l/100 km.

Tehnoloģijas

Jaunais Opel Astra modelis pirmoreiz kompaktklases segmentā ienes pilnu LED matricu apgaismojumu – tehnoloģiju, kas līdz šim bija pieejama tikai luksusa klases segmenta automobiļos. Opel piedāvā adaptīvo IntelliLux LED® sistēmu tikai par sākot no 1110 EUR (cena norādīta ar PVN).

Jaunā Astra arī ir pirmais auto, kas tiks piedāvāts ar Opel OnStar sistēmu. Personīgais savienojamības un pakalpojumu asistents Astra pasažieriem ir pieejams 24 stundas diennaktī. Sistēma, kas ietver automātisko avārijas zvanu ierīci, palīdzību uz ceļa, 4G LTE mobilo un Wi-Fi interneta piekļuves punktu, tiks piedāvāta Astra augstāko aprīkojuma līmeņu pamatpakā – Dynamic un INNOVATION, kā arī pirmo gadu tās lietošana būs bez maksas.

Vēl viens jaunās Astra ieguvums ir jaunās paaudzes IntelliLink informācijas un izklaides sistēma; jaunā R 4.0 versija būs pieejama sākot jau ar Enjoy aprīkojuma komplektāciju un aprīkota ar 7 collu skārienjūtīgo ekrānu un sniedz plašas viedtālruņa integrācijas iespējas, izmantojot Apple CarPlay un Android Auto.

Izcelšanas vērta lieta ir jaunās paaudzes ergonomiskie sēdekļi, ko ir testējuši un pārbaudījuši neatkarīgi eksperti – Vācijas AGR (“Kampaņa veselām mugurām”). Turpinot tradīcijas, plašam klientu lokam padarot pieejamus labākos sēdekļus, Opel piedāvās ergonomisko vadītāja sēdekli sākot no 350 EUR.

Jaunā Opel Astra cena Latvijā - sākot no 14 600 EUR (1.4l benzīna motors 74 kW/100 ZS).     

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.