Ziņas

Mercedes-Benz GLE Coupe jau pieejams Latvijā

Latvijā prezentē jauno GLE Coupe
Tiešs BMW X6 konkurents
Cena, sākot no 67 680 eiro

Šodien Domenikss autosalonā prezentēts jaunais Mercedes-Benz GLE Coupe apvidus auto, kas ir tiešs konkurents populārajam BMW X6.

“ Šajā modelī Mercedes-Benz tehnoloģiski un dizainiski ir apvienojis kupejas dinamiskās un apvidus auto jaudas īpašības, iezīmējot būtisku pagrieziena punktu Mercedes-Benz apvidus automobiļu piedāvājumā premium segmentā, kurā pašlaik Mercedes-Benz Latvijā ieņem otro lielāko tirgus daļu” stāsta SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Mercedes-Benz GLE Coupe jau ir pieejams tirdzniecībā Domenikss autosalonā, tā bāzes cena ir, sākot no 67 680 eiro. Protams, jāņem vērā, ka eksistē plašas iespējas auto pilnveidot pēc katra klienta ieskatiem, izvēloties daudzās opcijas no papildaprīkojuma saraksta, kas auto cenu var palielināt par apmēram 20 tūkstošiem eiro.

Līdz ar GLE Coupe prezentāciju, tiek prezentēts arī pirmā šī modeļa AMG versija:  GLE 450 AMG Coupe ar 367 zirgspēkiem, kas sasniedzot 100 km/h  5.7 sekundēs pie 8.9l/100km kombinētā degvielas patēriņa.  

Domenikss prognozē, ka pieprasījums pēc luksuss un premium modeļiem tuvākajos gados Latvijā pieaugs, palielinot Mercedes-Benz tirgus daļu gan apvidus, gan luksus klases segmentos. Jau 2015. gada pirmā pusgada Domenikss vieglo pasažieru automobiļu tirdzniecības rādītāji apliecina Mercedes-Benz tirgus daļas pieaugumu. Šā gada sešos mēnešos Latvijā reģistrēti 138 Mercedes-Benz automobiļi. Šā gada populārākie modeļi ir Mercedes-Benz ML, S-klase, kam seko Mercedes-Benz GL modelis, E-klase un GLK.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.