Ziņas

Autobrava kļūst arī par Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong oficiālo pārstāvi

Autobrava paplašina darbību
Pārvācas uz līdzšinējām Auto halle telpām Biķernieku ielā
Pārstāvēs Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong zīmolus

Uzņēmums „Autobrava”, kas ir Fiat, Alfa Romeo un Jeep oficiālais dīleris Latvijā, šodien paziņojis, ka paplašina savas aktivitātes un no 1. augusta kļūs arī par Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong oficiālo pārstāvi Latvijā. Tādā veidā, pievienojot savam portfelim četrus jaunus auto zīmolus, „Autobrava” kļūs par vienu no lielākajiem auto dīleriem Baltijā.

„Šī vienošanās mums ļaus piedāvāt visaugstākā līmeņa servisu Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong spēkratu pircējiem un autovadītājiem Latvijā. Balstoties uz mūsu ilgstošo pieredzi auto industrijā un pārstāvot pasaules vadošos autoražotājus, mēs spēsim sniegt profesionālus tirdzniecības, tehniskās apkopes, garantijas, kā arī citus pakalpojumus un palīdzību gan esošajiem, gan nākamajiem Japānā un Dienvidkorejā ražoto spēkratu īpašniekiem,” skaidro „Autobrava” direktors Andris Sivickis.

Pārņem SIA Auto Halle telpas un servisu

“Autobrava” turpinās savu darbību esošajā Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong autosalonā Biķernieku ielā 145. Tā iepriekšējais īpašnieks „Auto Halle”, kas bija Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong oficiālais dīleris iepriekšējos sešus gadus, tagad ir izstrādājis jaunu uzņēmējdarbības stratēģiju, un visus iepriekš noslēgtos tirdzniecības un servisa līgumus nodod uzņēmumam „Autobrava”.

Autosalona telpas Biķernieku ielā 145 ir 7200 m2 plašas un ir pieejama liela autostāvvieta, kas ir ērta autovadītājiem un loģistikai. „Autobrava” līdz šīs vasaras beigām plāno savu Fiat, Alfa Romeo un Jeep salonu no Gunāra Astras ielas 5 pārvietot uz Biķernieku ielu 145.

„Novietojot visus zīmolus zem viena jumta, mēs saviem klientiem sagādāsim papildu ērtības, proti, viņi varēs atrast vēlamo mašīnu vienā tirdzniecības vietā, līdzīgi kā iepērkoties tirdzniecības centros. Mūsu autosalonā klienti varēs atrast vēlamo auto ne tikai sev, bet arī saviem ģimenes locekļiem un uzņēmumiem,” piebilst Andris Sivickis.

Cerība uz izaugsmi

„Autobrava” auto tirgū darbojas jau piekto gadu un piedzīvo iespaidīgu un ilgstošu tirdzniecības un apgrozījuma kāpumu. 2014. gadā uzņēmums pārdeva 442 automašīnas, par 29 % vairāk nekā 2013. gadā, laikā, kad jaunu automašīnu tirgus Latvijā kopumā pieauga tikai par 19 %. Faktiski mūsu apgrozījuma kāpums ir vēl iespaidīgāks. 2014. gadā tas bija gandrīz divas reizes lielāks (par 89 %) nekā 2012. gadā.

„Autobrava” cer, ka esošajam Fiat, Alfa Romeo un Jeep portfelim pievienojot Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong zīmolus, uzņēmuma tirgus daļa sasniegs 8 %.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Jeep Grand Cherokee

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Jeep fani būs laimīgi, taču, ja pārsvarā jābrauc pa asfaltu, ir pieejamas arī citas alternatīvas ar labākām vadāmības īpāšībām.