Ziņas

Tehniskā palīdzība ceļā – visu diennakti un visā Baltijā

Tehniskā palīdzība visā Baltijā
24 stundas diennaktī
Polise uz gadu maksā tikai 23 eiro

Agrāk vai vēlāk gandrīz katram autovadītājam ceļā nākas saskarties ar situāciju, kad auto piemeklējusi tehniska kļūme, ko paša spēkiem atrisināt nav iespējams. Jo nepatīkamāk, ja tas noticis tālu no mājām, neapdzīvotā vietā, naktī vai sliktos laika apstākļos.

Ļoti noderīgs šādās reizēs ir autoservisu tīkla Bosch Car Service jaunais pakalpojumus – 24 stundu palīdzība. Tas darbojas visās trīs Baltijas valstīs un ļauj visu diennakti jebkurā Latvijas, Lietuvas vai Igaunijas vietā saņemt kvalificētu palīdzību, ja auto nonācis ceļmalas grāvī, iestidzis smiltīs vai sniegā, tam beigusies degviela, nepieciešama riepas maiņa, dzinēja iedarbināšana ar savienotājvadiem u.tml.

Ja problēma nav atrisināma negadījuma vietā, evakuators cietušo auto nogādās tuvākajā Bosch Car Service stacijā. Citu valstu prakse liecina, ka par īpaši noderīgu šādu palīdzību uzskata sievietes, kuras auto vada ikdienā.

24 stundu palīdzības servisa polise gadam maksā 23 eiro un to var iegādāties jebkurā Bosch Car autoservisā. Jāpiebilst, ka visā Baltijā šobrīd ir 36 šādi servisa punkti un 10 no tiem atrodas Latvijā (sīkāk: www.boschcarservice.lv).

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.