Ziņas

Jaunais Honda HR-V - jau drīzumā

Jauna informācija par Honda HR-V
Krosovers mazām ģimenēm
Magic Seat sistēma

Honda laiduši klajā plašāku informāciju par jauno HR-V krosoveru, kas drīzumā nonāks pārdošanā Eiropā. 

Japāņu autoražotājs sagaida, ka 70% šī modeļa pircēju tas būs pirmais Honda un iepriekš tiem piederējis kāds MPV vai C segmenta hečbeks. 4,3 metrus garais auto galvenokārt domāts gados jauniem cilvēkiem un jauniem pāriem, kam ir svarīgs viņu dzīvesveids un dizains.

Interesantākā opcija ir Magic Seat „sistēma”, kas ļauj otrās sēdekļu rindas sēdvietas transformēt dažādās konfigurācijās, manipulējot ar pieejamo ietilpību atkarībā no pasažieru vai bagāžas daudzuma.

Honda HR-V bagāžas nodalījuma ietilpība ir 453 litri (vai 1026 litri ar nolaistiem aizmugures sēdekļiem).  

Pircējiem sākotnēji būs iespējams izvēlēties vai nu 120 ZS 1,6 litru dīzeļdzinēju vai 1,5 litru benzīna motoru ar 130 ZS. Dīzeļmotoram pieejama vien sešpakāpju manuālā transmisija, bet benzīna motoram – piecpakāpju manuālā vai CVT transmisija.

Auto tiešais konkurents ir jaunais Suzuki Vitara, Fiat 500X, Opel Mokka.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Honda Jazz Hybrid

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kompaktā Honda Jazz hečbeka lielākais trumpis ir salona un bagāžas nodalījuma ietilpība, ko izceļ dažādos veidos salokāmie aizmugures sēdekļi. Uz ceļa tas nebūs tik aizraujošs kā Ford Fiesta, savukārt Peugeot 208 to pārspēs komforta ziņā, taču Jazz sniedz lielisku apkārtējo pārskatāmību, kas būtiski atvieglo pārvietošanos pilsētā. Ekonomiskais hibrīda dzinējs, bagātīgais aprīkojums un stabilā tālākpārdošanas vērtība vismaz daļēji attaisno tā augsto cenu.