Ziņas

Jaunais Audi A4 nonāk atklātībā

Audi A4 piektās paaudzes modelis
Mazāks svars, plašāks aprīkojums
Drīzumā arī S4 un Allroad

Šis ir jaunais, piektās paaudzes Audi A4, kas nonāks pārdošanā gada beigās. Lai arī vizuāli tas daudz neatšķiras no līdzšinējā modeļa, Audi ir krietni pacentušies, lai radītu vērā ņemamu konkurentu BMW 3.sērijai un Mercedes-Benz C-Klasei.

Aprīkojumā redzams Audi “virtuālais kokpits”, kas debitēja jaunākās paaudzes TT modelī. Tas ietver 12,3 collu TFT displeju un 8,3 collu ekrānu viduskonsolē. Opciju klāstā ir Matrix LED lukturi, kas pirms pāris gadiem nāca klajā līdz ar Audi A8 “feisliftu”, 755W Bang & Olufsen audiosistēma ar “3D” skaņu un 19 skaļruņiem, kā arī Apple CarPlay un Android Auto savienojamības iespēja.

Motoru klāstā – septiņi dzinēji: četri turbodīzeļi ar jaunu no 150 līdz 272 ZS, kā arī trīs TFSI benzīna turbomotori (190 līdz 252 ZS). Transmisiju izvēle ietver sešpakāpju manuālās, septiņpakāpju S-tronic vai astoņpakāpju automātiskās pārnesumkārbas.

Tuvāko mēnešu laikā klajā tiks laisti arī S4 un Allroad modeļi.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.