Ziņas

Bentley paplašina savu darbību Krievijā

Trešais Bentley dīleris Maskavā
Pieprasījums pēc luksusa auto Krievijā pieaug
Kopā Krievijā jau pieci Bentley dīleri

Uz nestabilas ekonomiskās situācijas fona, Rietumvalstu sankcijām un Krievijas pretrunīgi vērtēto politiku, kas sašķēlusi arī mūsu austrumu kaimiņvalsts iedzīvotājus, Krievijas luksusa auto sektors par problēmām nesūdzas.

Bentley tikko paziņojuši par jauna dīlera centra atvēršanu Maskavā, lai tiktu galā ar augošo pieprasījumu. Pilsētā, kurā dzīvo apmēram 12 miljonu cilvēku, tagad ir trīs vietas, kur vietējie var aiziet un pasūtīt sev Bentley.  Jaunākā no tām ir Volgogradskas prospektā 41.

Kevins Rouzs, Volkswagen grupai piederošā Bentley zīmola tirdzniecības padomes vadītājs norāda, ka uzņēmums demonstrē “stabilu progresu” un jauna dīlera parādīšanās Maskavā ir vēl viens solis Bentley attīstībai Krievijā.

Valstī kopā ir pieci Bentley dīleri – trīs Maskavā, pa vienam Krasnodarā un Sanktpēterburgā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.