Ziņas

Jaunais Opel Astra modelis nonāk atklātībā

2015. gada Opel Astra ir klāt
Moderns dizains un interjers
Oficiāla prezentācija septembrī

Jaunais Opel Astra vairs nav noslēpums, pateicoties kādam Itālijas mēdijam, kas priekšlaicīgi nopludinājis Opel piektās paaudzes ģimenes hečbeka foto.

Tas veidots uz GM jaunās Delta platformas, un, lai arī tā dizains ir jaund, ir ļoti viegli to identificēt kā Astra, pateicoties jau pazīstamam virsbūves un lukturu veidolam.

Volkswagen Golf un Ford Focus konkurentam ir arī jauni dizaina elementi, kas nekļūdīgi to saista ar citiem jaunākajiem Opel modeļiem, it īpaši Adam un Corsa. Opciju sarakstā būs IntelliLux LED Matrix priekšējie lukturi, kas automātiski pielāgo gaismas intensitāti un staru kūļa garumu atkarībā no pretimbraucošās satiksmes blīvuma.

Salonā – pilnīgi jauna priekšējā paneļa arhitektūra. Viduskonsolē ir skārienjutīgs ekrāns, ko var savietot ar Android Auto un Apple Car Play aplikācijām.

Benzīna motoru sarakstā parādīsies 1 litra trīscilindru 115 ZS dzinējs, kā arī jauns 1,6 litru biturbo motors ar 195 ZS. Dīzeļdzinēji – 1,6 un 2,0 litru tilpuma agregāti.

Oficiāla jaunā Astra debija sagaidāma vien septembrī, Frankfurtes auto izstādē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.