Ziņas

Jauna informācija par Lamborghini SUV

Lamborghini panākuši vienošanos ar valdību
Jaunais SUV modelis tikšot ražots
Cer pārdot 3000 eksemplārus gadā

Lamborghini šonedēļ paziņos par sporta auto ražotāja jauno SUV, kas tikšot ražots itālijā, ziņo mūsu avoti. Tas kļuvis iespējams pēc Maranello bāzētā autoražotāja sarunām ar Itālijas valdību par nodokļu atvieglojumiem.

Tiek ziņots, ka rīt Romā par šo vienošanos paziņos Lamborghini šefs Stefans Vinkelmans un Itālijas premjers Mateo Renzi. Itālijas valdība plāno atveltīt Lamborghini 80 miljonus eiro vērtas nodokļu atlaides apmaiņā pret sporta auto ražotāja apņemšanos radīt 500 jaunas darbavietas.

Ražošanas paplašināšana saistīta ar jauno SUV, kas varētu divkāršot Lamborghini tirdzniecības apjomus, jo kompānija plāno pārdot apmēram 3000 topošā auto eksemplāru gadā (!).

Jaunais Lamborghini SUV tiks veidots saskaņā ar Urus koncepta (attēlā) iezīmēm un būs pirmais kompānijas apvidnieks kopš LM002 ražošanas pārtraukšanas 1993.gadā.

Interesanti, ka izmaksu samazināšanai daļa no Lamborghini SUV komponentiem tiks ražota Volkswagen rūpnīcās, tai skaitā Bratislavā, kur ražo Porsche Cayenne.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests